Utbildningar

Stora paketet

20 Körlektioner, Komplett bokpaket med filmer från STR , Obegränsad distanstester, Riskettan.

Just nu endast 12.900 kr ! (Du sparar 1550 kr)
(ENG böcker + 350 kr)

Hos oss kör vi direkt utanför skolan och vi börjar med enkellektioner och på så sätt får du körlektionerna i ditt paket att räcka längre. Paketet ska förbrukas inom 1 år från inköpsdatum.

Planerad Utbildning

För dig som behöver ett datum när du ska avlägga provet vid Trafikverket. Du börjar med att boka in en testlektion (reducerat pris 400 kr) efter den lektionen kommer din lärare och du preliminärt överens om en uppkörningsdag som passar dig och som är relevant i tid. Du kanske redan vid testlektionen kan få uppgift om hur många lektioner du kan behöva köra.

Privat/Mixad utbildning

En utbildning för dig som har möjlighet att till största delen köra hemma och tänker köra upp som privatist med Trafikverkets bil. Du och din handledare bokar en tid och informerar sedan läraren vilket moment i kursplanen ni vill ha hjälp med.

Du som redan har körkort

Stockholms trafiken har blivit allt mer hektisk de senaste åren. Därför har många ”lagt sitt körkortet på hyllan” eftersom de inte vågar sig ut med bil i stan. För dig som inte kört på ett tag kan du få hjälp hos oss med en omstart.